top of page

Vårt nye digitale salgsrom gjør deg til en bedre selger Slik selger du mer til flere med S-room

Oppdatert: 25. jul. 2022

Er det mulig å selge mer? Til flere kunder over hele Norge? Helt uten å møtes fysisk? Samtidig som du holder enda bedre salgspresentasjoner? S-room er en ny, skreddersydd salgsløsning utviklet av ABC Teknikk.


Av Rita Tvede Bartolomei


S-room møter utfordringene til selgere i alle typer virksomheter, også etter pandemien er over.

- Salgsvinnere i fremtiden vil være bedrifter som virkelig mestrer digitale salgsmøter. Men det krever gode tekniske løsninger satt sammen av fageksperter innen både salg, IT og AV, forteller salgssjef hos ABC Teknikk i Oslo, Magnus Hillestad.


Mange svakheter med «vanlige videomøter»

Før COVID-19 foretrakk selgere å ta salgsmøter ansikt til ansikt med potensielle kunder. Men denne måten å selge på tar mer tid, er mer kostbar og krever mer administrasjon. Det er heller ikke mulig å ha like mange salgsmøter.

- Salgsmøter gjennom video ble normen under pandemien. Det ble en øyeåpner for selgere at det var mulig å gå fra 10 salgsmøter per selger i uka, til rundt 30 møter, sier han.

Han tilføyer at også innkjøpere har oppdaget at videomøter er et foretrukket alternativ for salgsmøter.

- Det er noe vi på salg naturligvis må tilpasse oss til, sier Magnus Hillestad.

Men mange flere salgsmøter på video, betyr ikke automatisk suksessfulle salg. En av grunnene er at tradisjonelle videomøter har mange svakheter, blant annet fordi lyd og bilder ofte har lav kvalitet. De er heller ikke optimale verktøy for en god og effektiv salgspresentasjon.

- For å gi en salgspresentasjon på video som virkelig fenger og selger, må mulighetene med ny teknologi utnyttes. Samtidig så må forstyrrende elementer elimineres. Slik som elendig lyd, bilde, lys og tekniske svikt som stjeler tid. Dessuten er det også nyttig om kamerautstyret gir følelsen av blikkontakt med de du presenterer til, tilføyer han.


Salgsmøter som er tilpasset fremtidens salg

S-room gjør det mulig å bruke ny teknologi, på en ny måte for selgere i hvilken som helst bedrift.


Du trenger ikke tilgang til store lokaler eller store budsjetter for å få stor glede av S-room. Alt du trenger er et lite rom, der utstyret til ABCs digitale salgsrom kan plasseres.

- En av de største fordelene med S-room er at du kan gi digitale salgspresentasjoner på video, som er veldig nærme følelsen og kvaliteten på et ansikt til ansikt møte med kunden. Samtidig sparer det tid for både selgere og for dem du presenterer til, sier Hillestad.

Med S-room kan du få til salg over hele landet: Kun ved et tastetrykk eller en sveip på et touch-panel. Salgsprosessen følger i prinsippet den samme ruten og har den samme flyen, enten den er digital eller analog, forklarer Magnus.

- Men virkelig effektive, digitale salgspresentasjoner krever nye verktøy, og avansert teknisk utstyr. Det betyr ikke at løsningene skal være kompliserte å bruke. S-room er en avansert salgsløsning, som er alt annet enn vanskelig å bruke, sier han.


Nysgjerrig på hvordan du selger mer og bedre med S-room? Finn ut mer om hva S-room kan gjøre for dine selgere, og om våre ulike abonnementsløsninger. Ta kontakt med oss på 66 82 39 00, post@abcteknikk.no eller booke et uforpliktende, gratis videomøte-demonstrasjon: booking. Du kan gjerne også møte oss i våre nye lokaler på Rosenholm Campus.


240 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page