top of page

Showroom for egne AV-løsninger i nye lokaler på Rosenholm Campus

Oppdatert: 25. jul. 2022

Etter 15 år i samme lokaler, flyttet abc audiovisuell teknikk as inn på Rosenholm Campus på Trollåsen i starten av desember. Systemdesigner Anders Heftye, forteller de vil innrede et showrom for egne, spesialdesignede audiovisuelle løsninger.


Av Rita Tvede Bartolomei


- Vi vil lage et møterom hvor våre spesialdesignede løsninger presenteres. Dette er viktig nå som møter og presentasjoner ofte gjøres via webløsninger som Teams og Zoom. Kvaliteten på lyd- og bilde må være bra for at et møte, eller et webinar, skal bli en suksess. Her vil det bli mulig å få oppleve hvor bra det virkelig kan bli. På Rosenholm Campus blir vi mer synlige og blir del av et større miljø. Samtidig kommer vi tettere på gårdeier. Vi kan tilby tjenester til dem, og andre leietakere, utover det vi normalt leverer. I tillegg får vi tilgang til flotte fellesarealer og kantine, og ser frem til å invitere våre kunder inn til nye flotte lokaler, sier Anders Heftye, systemdesigner og medeier i abc audiovisuell teknikk as.


Blir mer synlige og får fleksible kontorlokaler

Kontorkomplekset Rosenholm Campus var tidligere IBMs hovedkontor, og ble kjøpt av gårdeier Aspelin Ramm i 2008. Bygget på over 43 000 kvadratmeter har gått fra et enbrukerbygg til et flerbrukerbygg. Det huser i dag over 130 ulike leietakere og rundt 1100 mennesker har bygget som sin arbeidsplass


Vi så at vi hadde større behov for å kunne vise frem muligheter og løsninger, og vi ønsket en fleksibel lagerløsning. Det meste av varer blir i dag levert direkte til kundene, og ikke gjennom vårt lager. Derfor har vi søkt etter mer hensiktsmessige lokaler en stund, og fant til slutt de beste lokalene vi kunne ønske oss. Her skal vi skape et showroom av hele kontoret med alt som er mulig: Et utstillingsvindu for våre kunder og samarbeidspartnere. Vi har også store planer om å bruke Rosenholm Campus til seminarer og visninger, sier daglig leder for abc, Øyvind Carlsen.


Rosenholm Campus ligger kun 15 minutters biltur syd for Oslo, og med gangavstand til kollektivtrafikk.

Etter rundt 15 års bruk var våre gamle lokaler slitte og umoderne. Tiden var overmoden for noe nytt. Selskapet har også fått inn nye eiere i høst, så med nytt management var timingen perfekt for nye omgivelser. Nærhet til Oslo og enkel fremkommelighet til våre lokaler er også viktig, selv om kundene våre er over hele Norge, sier Heftye.

På Rosenholm Campus får vi fine lokaler, og det er et stort faglig miljø i samme bygning. Vi har lenge trengt mer profesjonelle lokaler hvor vi kan invitere kunder og vise frem utstyr, tilføyer Arild Egeland, teknisk designer og programmerer hos abc


Blir del av et stort faglig og sosialt fellesskap

Rosenholm Campus har leietakere fra de fleste bransjer, og eiendomssjef Mette Schi Saastad beskriver kontorkomplekset som mer enn en arbeidsplass.

Her er alt du trenger for en god arbeidsdag. Menneskene, naturen og aktivitetene gjør Rosenholm til et levende og godt sted å være. Vi legger stor vekt på trivsel og kan tilby treningssenter, behandlingstimer hos personlig trener og fysioterapeut. Her er en kantine som legger sjelen sin i å servere dagens høydepunkt, og en kaffebar med en barista som husker kaffen du liker. Nærheten til naturen, fasiliteter og den hyggelige atmosfæren gjør sitt til at Rosenholm Campus scorer høyt på kundetilfredshet hos de ulike leietakerne, forteller Mette Schi Saastad.

I leietagernes lukkede Facebook-gruppe «rosenholmer», opplever Aspelin Ramm økt etterspørsel etter flere leverandører av ulike tjenester, og potensielle, nye samarbeidspartnere.

I denne sammenheng tenker vi at abc kan bidra mye med sin erfaring og spesialkompetanse innen sine fagfelt, sier Schi Saastad.


Nysgjerrig på hva abc audiovisuell teknikk as kan gjøre for dere?

Med lidenskap for smarte AV-løsninger har vi ledet utviklingen i snart 30 år. Ta kontakt med oss på telefon 66 82 39 00 eller e-post post@abcteknikk.no

356 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page