top of page

Hvorfor velge S-room video-salgsløsning?

Oppdatert: 25. jul. 2022

S-room er en komplett og skreddersydd salgsløsning for store og små bedrifter i alle bransjer. ABC Teknikks løsning, effektiviserer og drastisk forbedrer opplevelsen av salgsmøter på video.

Av Rita Tvede Bartolomei


Du trenger ikke være et teknisk geni for å bruke S Room og få stort utbytte av salgsløsningen. ABC har tross alt mer enn 30 års erfaring med å levere avanserte løsninger, som er enkle å bruke.


- Når du starter et digitalt videomøte i S-room, trenger du kun å trykke på en knapp for at alt skal være klart til avgang for en perfekt salgspresentasjon: Pulten heves til posisjonen som er forhåndsinnstilt, kamera stiller seg inn i riktig posisjon - med korrekt fokus og zoom. Lyden vil også justeres slik at den er helt optimal. Presentasjonen du skal vise kommer opp på en skjerm bak deg, og lyset i rommet tilpasses, sier salgssjef for ABC Teknikk, Magnus Hillestad.


Gir naturlig flyt i salgspresentasjonen

Hillestad forteller at S-room i tillegg løser noen grunnleggende utfordringer som selgere har slitt med helt siden PowerPoint ble lansert i 1990:


- Hvordan få til en perfekt regissert og flytende samtale? Når salgspresentasjonen i utgangspunktet er lineær? sier han.

God flyt med S-room er kun en liten del av det som gjør videoløsningen spesielt nyttig for selgere, presiserer han.


- Men det er noe jeg virkelig gleder meg til å vise flere selgere. Å enklere få til naturlig og god flyt i salgspresentasjoner, vil bety enormt mye for hverdagen til selgere. Likevel vil jeg ikke avsløre mer om akkurat hvordan her, sier han og smiler hemmelighetsfullt.


Ikke kun utstyr og installasjon: Salgstrening er med i prisen

S-room er en salgsløsning basert på månedspris, og kommer komplett med installasjon av alt nødvendig utstyr (som hev-senk-pult, PC, skjermer, kamera, høyttalere), service- og oppgraderinger, opplæring og salgstrening. Alt du trenger for et effektivt S-room er derfor inkludert i prisen.


- Salgstreningen som er inkludert, vil være veldig verdifull for kundene, fordi selgerne da kan få virkelig nytte av verktøyet for en dynamisk salgsprosess, sier Hillestad.

Selv om flere digitale salgsmøter vil være fremtidens viktigste salgsmetode for bedrifter, er ikke alle like komfortable med salg på video ennå.


- De vil da ha spesielt godt utbytte av salgstreningen og vårt tilpassede kurs, opplæring og onboarding, sier Magnus Hillestad.


Blir raskt gode på salg med S Room

Han sier S-room gjør det mulig for selgere til å bli enda mer effektive i jobben. På kortere tid. Det er kostnadsbesparende for hvilken som helst bedrift.


- Det vil ta 3 måneder, og ikke 9 måneder, å gjøre selgere virkelig gode på salg gjennom S-room, sier Hillestad.


Flere salg i løpet av en arbeidsuke vil i tillegg bli mulig. I snitt vil salget øke med 30 prosent når det kan gjøres digitalt og med høy kvalitet, nevner Magnus Hillestad.


- Å kunne holde en god salgspresentasjon uten å bevege seg ut døra, har åpenbare fordeler. Det åpner dessuten opp nedslagsfeltet til salgsavdelingen din betraktelig. Du kan nå frem til samarbeidspartnere og kunder mye raskere, mye rimeligere og uten all logistikken som reising og forflytning krever, sier han.


Nysgjerrig på hvordan du selger mer og bedre med S-room?

Finn ut mer om hva S-room kan gjøre for dine selgere, og om våre ulike abonnementsløsninger. Ta kontakt med oss på 66 82 39 00, post@abcteknikk.no eller booke et uforpliktende, gratis videomøte-demonstrasjon: booking. Du kan gjerne også møte oss i våre nye lokaler på Rosenholm Campus.
221 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page