top of page

Byggeveiledning AS jobber smartere, og kan tilby en unik verdi til sine kunder med S-room™

Oppdatert: 25. jul. 2022

Når Byggeveiledning AS oppdaget S-room™ kunne de bruke digital samhandling på en helt ny måte, fremstå mer profesjonelt i sitt marked og samtidig redusere reisebehovet betrakteligHer ser vi Espen Eggum; Prosjekt- og salgsansvarlig i Byggeveiledning, i gang med et digitalt foredrag i S-room

(foto: Byggeveiledning AS).


Hvem er Byggeveiledning?

Byggeveiledning AS er en bedrift som jobber med å gjøre arbeidsdagen til håndverkeren enklere, samt tilrettelegge for god kommunikasjon i byggeprosjekter. Dette gjør de gjennom å utvikle og avholde foredrag, undervisning, videokurs/webinarer og levere digitale løsninger som hjelper de involverte. Bedriften består av håndverkere, pedagoger og fotografer som tilrettelegger læring på en unik måte.

(foto: Byggeveiledning AS)Hva var bakgrunnen?

Vi er et selskap som alltid leter etter nye- og smartere måter å gjøre ting, noe produktene og tjenestene våre også representerer – sier Daglig leder Morten Hofstad. Med hele Norge som marked, og faste avtaler med hundrevis av håndverksbedrifter fra Agder til Finnmark; var vi på utkikk etter den mest hensiktsmessige måten å selge- og levere tjenestene – samtidig som kvaliteten måtte opprettholdes – avslutter han.


I 2021 etablerte Byggeveiledning Byggakademiet sammen med Dahl Optimera, som er norges ledende distributør av byggevarer.

Byggakademiet er en kursløsning som sørger for at håndverksbedrifter oppfyller alle krav til dokumentert opplæring, og er samtidig et komplett styringssystem over alle ansattes kompetanse.


Prosjekt- og salgsansvarlig Espen Eggum i Byggeveiledning forklarer:

Dahl Optimera består av bl.a. Brødrene Dahl, Flisekompaniet og Optimera Montér. De har 286 lokasjoner spredt rundt i hele Norge, og målet med Byggakademiet var å tilby noe ingen andre gjør. Gjennom lokale arrangementer skulle vi bl.a. tilgjengeliggjøre kurs for alle deres kunder, fra Lindesnes til Nordkapp.


Det er klart at dette forutsatte enormt mye reising, både det å selge dette, men ikke minst alle kursene og foredragene – utdyper han.


Løsningen ble S-room™

Vi hadde sett på digitale verktøy, men følte at det ikke ble bra nok. Vi har jo måttet ha en del digitale møter de siste par årene, men det blir jo ikke det samme på Teams. Når vi oppdaget S-room derimot; var vi sikre på at dette var rett for oss. Nå hadde vi plutselig noe som kunne gjøre det digitale skikkelig profesjonelt, og gjøre alle presentasjonene våre mer interaktive og dynamiske – fortsetter Eggum.


Når vi kommuniserer forskrifter, lover og krav må vi ha tydelige forklaringer. Vi bruker engasjement, bilder og videoer for å gjøre dette tilgjengelig og forståelig for alle.

Med S-room visker vi ut mye av grensen mellom det fysiske og digitale. Vi føler oss komfortable med verktøyet, vet at vi fremstår veldig bra – og får svært gode tilbakemeldinger fra alle kundene – sier han videre.


(foto: Byggeveiledning AS)


Etter 5 måneder med S-room er dommen klar

S-room gjør at vi kan levere noe unikt til alle våre kunder i hele Norge. Fordelene er mange, men de viktigste for oss er:

  • Vi sparer både miljøet og betydelige kostnader gjennom å reise mindre – både regionalt og nasjonalt.

  • Vi får flere og mer profesjonelle treffpunkter med våre potensielle- og eksisterende kunder.

  • Vi skiller oss ut, og klarer å levere noe unikt.

På toppen av det hele er systemet såpass brukervennlig og enkelt, at det kreves minimalt med opplæring. Noen av våre kunder har faktisk lånt- og brukt rommet uten opplæring – med stort hell.

Vi kommer selvsagt ikke til å slutte å treffe mennesker, det er fremdeles behov for det.

S-room sørger bare for at vi kan jobbe smartere, og gir oss flere muligheter – avslutter Eggum.


Hva er S-room?

S-room er en komplett nøkkelferdig pakke, med alt av utstyr, tilpasning- og programvare du trenger for å gjennomføre eksepsjonelle digitale møter. S-room er perfekt til bl.a.:

  • Presentasjoner

  • Salgsmøter

  • Foredrag

  • Kurs

  • Prosjektmøter

  • Team-møter

Til en fast månedssum får du utstyr, installasjon og egenutviklet programvare.

Inkludert i månedssummen er det også en helhetlig serviceavtale, som sikrer driften av anlegget.


Vil du vite mer om S-room™?

474 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page