top of page

Bilde-løsninger

Vi tilbyr visningsflater i alle størrelser og typer . Vi sørger for at visningsflater tilpasses rommet størrelse, formål og antall brukere. Vi kan montere skjermer på vegg, i vindu, på stativ og innfelt i vegg. I rom hvor man ønsker visningsflater i størrelser opp til 98'' anbefaler vi en skjerm. Ønsker man større visningsflate enn dette så anbefaler vi en LED vegg eller projektor.

Skjermer

Vår foretrukkede lineup på skjermer er Profesjonelle 4K skjermer for 24/7 bruk i størrelsen 43- 85'' med LCD direct LED, med god lysstyrke. kvaliteten på en LCD skjerm vuderes på følgende parametere: Lystyrke, kontrastnivå, responstid og matrise. om det er direct LED eller Edge LED som belyser LCD panelet

LCD –skjerm består av en matrise med stor antall veldig små elementer med flytende krystaller. Kvalitetsforskjellen ligger i håndteringen av krystallene og om det er en aktiv eller passiv matrise. Aktiv matrise har belysningen av krystallene bakfra (direct LED), mens en passiv matrise belyser krystallene fra siden (Edge LED).

En kritisk egenskap for kvalitet på en LCD skjerm er hvor hurtig skjermbildet kan oppdateres (responstid). En annen kvalitetsforskjell på LCD skjerm er håndteringen av sortnivå og kontrastnivået i skjermen (hvor mye av lyset som stoppes). Kjente begreper for høy kvalitet er OLED og QLED. 

OLED (Organic led) leverer banebrytende mørke, kontrast og farger. Perfekt når sortnivået har en betydning. Få god kontrast med vår beste OLED, med bilder som føles dype, naturlige og ekte. Den revolusjonerende prosessoren bruker analyse til å kryssanalysere og forbedre hundretusenvis av elementer i løpet av et hundedels sekund. Med det unike OLED-panelet gir denne teknologien rene svartfarger og de mest lyssterke bildene.

QLED, (quantum dots display) er en innovativ halvleder materiale som avgir lys med en bølgelengde som bestemmes av partikkelstrørrelsen. De unike egenskapene omfatter evnen til å opprettholde den høye ytelsen over lang tid. Dermed kan QLED gjengi klare farger og enestående lysstyrke i alle typer rom.
 

Skjermer

Led-vegg

Med det siste innenfor LED teknologi kan vi hjelpe dere med å bygge den perfekte løsningen for deres behov. Led-vegger kan bygges og tilpasses i alle størrelser og formater. En LED-vegg kan brukes som kunst og interiør når den ikke er i bruk. Vi er en total leverandør av innendørs og utendørs LED skjermer oppløsning  og skjermtype basert på bruk og behov. En LED-vegger er en god investering med lang levetid (min 100.000t) Vi har gode referanser og samarbeidspartnere for LED-vegger til møterom, TV-studioer, auditorier, arenaer og stadioner.

Horten vgs.png
Led-vegg

Interaktive skjermer

Interaktiv touchskjerm er normalt mellom 55 og 86 tommer.

En interaktiv skjerm er i dag mer enn en touchskjerm. Samhandling og collaboration er 

populære begreper. Men hva er det`? Flere jobbe samtidig med samme dokumenter og programmer i skyen eller på server. 

Fleksible muligheter som BYOD(bring your own device) eller med integrerte pc(slot in). 

Man kan også bruke skjerm som en whiteboard eller skrive på eksisterende dokumenter og deler notater etter møte.

Løsninger for enkle klasserom til avansert

arkitektbruk. Løsninger fra C-touch til

klasserom med programmer for læringsmiljø

og avanserte skjermer fra DELL og Sharp

som opererer på plattformen Azure. 

I en mer og mer digital verden øker behovet

for å kunne samhandle gjennom heldigitale

prosesser. Flere kan bruke skjermen samtidig

med multitouch, en kan dele innhold med

alle i rommet eller med deltakere i en

videokonferanse. Med dagens inter-

aktive skjermer blir samhandlingen mellom

deltakere og møteleder mer naturlig å kunne

stå ved skjermen og kunne peke, Trykke, og tegne og så dele hele presentasjonen med deltagere i ettertid, med kommentarer og tegninger.

Hiv ut flippover, whiteboard og projektoren og erstatt dette med en alt i ett touchskjerm og effektiviser møter og imponer kunder og leverandører. 

dell-monitor-c7017t-pdp-module-2.webp
Inteaktive skjermer

Projektorer

Riktig prosjektor til riktig bruk. På enkelte områder har en i dag gått over til å bruke skjermer, men det er fortsatt en god del bruksområder for projektorer. Viktigste årsaken til å velge en projektor er visningsflaten. På store visningsflater er projektor er lønnsomt valg.  Det har i den senere tid vært en utvikling på projektorsiden og laserprojektorer har blitt et naturlig valg. De største fordelene med Laser er levetid og stabilitet på lyskilden. Projektorer kan leveres i alle størrelser og bruksområder. Fra en pocket-versjon på 700 Ansi lumen til en kraftig projektor på  27000 AL. Oppløsning som projektor kan gjengi er en viktig faktor ved valg av projektor. Vi anbefaler projektor med minimum WUXGA oppløsning(1920x1200) dette gjengir et bildeformat på 16:10 eller Full HD (1920x1080) som gir et bildeformat på 16:9 (samme som skjermer). 2K og 4K(3840x2160) eller det siste nye 8K UHD(7680x4320).
Ved valg av projektortype er lysstyrke, støy og visningsstørrelse de viktigste parameterne.

Projektorer

Kamera

Videomøter har blitt en del av hverdagen og etterspørsel etter gode kameraer har økt betraktelig. Geografisk avstand har ikke lengre like relevant som før. Vi avholder avdelingsmøter og forhandler kontrakter på videokonferanse. Det å velge riktig kamera er viktig og ikke enkelt. Det er en enorm stor variasjon i pris og funksjonalitet. Viktige parametere for den opplevde kvalitet er i tillegg til funksjoner og produktkvalitet, avstand til kamera og lysforhold i rom. Vi tester alle kameraer vi tilbyr for at du som kunde alltid skal få mest mulig verdi ut av ditt valg.

Vi leverer kameraløsninger til alle formål

  • Enkle mobile kamera til hjemmekontor

  • Styrbare kamera via styresystem og nettverk

  • Systemer for opptak og streaming

  • Tracking-funksjon

  • Kamerakontrollere

  • Styrepaneler og Joystick

  • Preview 

Kamera
bottom of page